Bildtse Bouwmarkt

bus.jpg
bus.jpg

De Bildtse Bouwmarkt is gevestigd in hartje centrum van Sint Annaparochie aan de van Harenstraat 32. De Bildtse Bouwmarkt is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van bouwmaterialen, gereedschappen en andere benodigdheden voor bouw- en klusprojecten. Ze bieden een breed assortiment aan producten en diensten, waaronder hout, verf, sanitair en nog veel meer, zowel voor professionals als voor doe-het-zelvers. Hun doel is om klanten te voorzien van hoogwaardige materialen en deskundig advies, om zo te helpen bij het realiseren van bouw- en renovatieprojecten. Ook hebben ze zelf een buitendienst waarbij ze al vele projecten hebben uitgevoerd!

Situatie voorheen

Voor de ontwikkeling van onze website was de online situatie van de Bildtse Bouwmarkt verre van optimaal. De bestaande website was sterk verouderd en gebaseerd op verouderde technologieën, wat resulteerde in een trage en niet-gebruiksvriendelijke gebruikerservaring. Klanten vonden het moeilijk om relevante informatie te vinden, omdat de website geen duidelijke navigatie of gestructureerde inhoud bood. Bovendien ontbrak het aan informatie over de producten en diensten van de bouwmarkt, waardoor potentiële klanten moeite hadden om een weloverwogen beslissing te nemen.

 

Een ander belangrijk gebrek was het ontbreken van informatie over gerealiseerde projecten. Dit betekende dat klanten geen voorbeelden konden zien van eerdere werkzaamheden en geen vertrouwen konden opbouwen in de expertise en kwaliteit van de Bildtse Bouwmarkt. Kortom, de oude website voldeed niet aan de behoeften en verwachtingen van zowel de bouwmarkt als haar klanten, en er was dringend behoefte aan een moderne, gebruiksvriendelijke en informatieve online aanwezigheid.

bb_before.png
bb_before.png
bb_new.png
bb_new.png

Oplossingen en ontwikkelingen

Na het ervaren van uitdagingen met hun verouderde website, klopte de Bildtse Bouwmarkt bij Amitix aan voor een nieuwe online oplossing die hun lokale bouwmarkt beter zou vertegenwoordigen. Amitix werd gevraagd om een website te ontwikkelen die de categorieën en merken van de bouwmarkt zou presenteren, met het doel om klanten naar de fysieke winkel te leiden voor aankopen, aangezien de website geen webshopfunctionaliteit heeft.

Met ons platform, Amitix Sites, hebben we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect past bij de behoeften van de Bildtse Bouwmarkt. De nieuwe website is gebouwd met moderne technologieën en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor klanten gemakkelijk door de verschillende secties van de website kunnen navigeren. Hier vinden ze overzichtelijk alle categorieën en merken die de bouwmarkt aanbiedt, met duidelijke beschrijvingen en afbeeldingen.

 

Een belangrijk aspect van de nieuwe website is de toevoeging van een sectie met gerealiseerde projecten, waar klanten inspiratie kunnen opdoen door voorbeelden te bekijken van eerdere werkzaamheden van de Bildtse Bouwmarkt. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen en het positioneren van de bouwmarkt als een betrouwbare en deskundige speler in de lokale bouwsector.

 

Al met al heeft de nieuwe website de online aanwezigheid van de Bildtse Bouwmarkt aanzienlijk verbeterd en helpt het klanten om hun weg te vinden naar de fysieke winkel voor hun bouwbehoeften. Met een frisse uitstraling, verbeterde functionaliteit en waardevolle inhoud staat de Bildtse Bouwmarkt nu klaar om hun lokale gemeenschap nog beter van dienst te zijn.