Rembrandt en Saskia Experience

Rembrandt_Saskia.webp
Rembrandt_Saskia.webp
Logo_R_S_FC_vrijstaand.webp
Logo_R_S_FC_vrijstaand.webp

Het onbekende liefdesverhaal van Rembrandt en Saskia, een van 's werelds meest geliefde kunstenaars, verdient een prominente plaats in de geschiedenis. Ondanks de eeuwenlange bewondering voor Rembrandt's werk, blijft het verhaal van zijn diepe verbondenheid met Saskia Uylenburgh vaak onderbelicht. Deze gemiste kans om een cruciaal aspect van Rembrandt's leven te belichten, inspireerde de oprichting van de Stichting 'Rembrandt en Saskia op het Bildt'.

Deze stichting heeft als doel om het verhaal van Rembrandt en Saskia op een tijdloze manier te delen, en zo de liefde en passie tussen hen beiden te laten herleven in de vorm van de Rembrandt en Saskia-experience in de Van Harenskerk. Dit ambitieuze project belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel kunstliefhebbers als geschiedenisfanaten.

 

Toen de stichting de plannen voor de Rembrandt en Saskia Experience in Sint Annaparochie presenteerde, was een cruciaal onderdeel het snel en professioneel opzetten van een website om genodigden uit te nodigen voor de presentatie. Amitix werd benaderd vanwege hun reputatie voor efficiëntie en kwaliteit. In slechts één dag slaagde Amitix erin om een landingspagina te creëren die niet alleen een teaser bood voor het evenement, maar ook een professionele uitstraling had en toekomstbestendig was voor verdere ontwikkeling.

 

Door nauwe samenwerking met de Stichting 'Rembrandt en Saskia op het Bildt' kon Amitix snel en effectief de website ontwikkelen en inrichten, waardoor de uitnodigingen tijdig konden worden verstuurd. Dit resulteerde niet alleen in een vlekkeloze registratieprocedure voor genodigden, maar gaf ook een indrukwekkend professioneel imago aan het evenement. De snelle en doelgerichte aanpak van Amitix heeft de organisatie niet alleen geholpen om de presentatie succesvol te laten verlopen, maar legde ook een stevig fundament voor toekomstige ontwikkelingen binnen de Stichting.

 

Neem je ook een kijkje op de website https://www.rembrandtensaskia.nl?

Screenshot_2024-04-05_181056.png
Screenshot_2024-04-05_181056.png