Bildtse Rembrandtmarkt

IMG-20220630-WA0016 (1).jpg
IMG-20220630-WA0016 (1).jpg

Over de Bildtse Rembrandtmarkt

De Rembrandtmarkt is een jaarlijkse antiek, curiosa, kunst en boeken markt in Sint Annaparochie en wordt altijd op de eerste zaterdag van augustus gehouden. Deze markt komt voort uit het feit dat Rembrandt van Rijn met Saskia van Uylenburgh is getrouwd in het jaar 1634 in Sint Annaparochie. 

De markt kenmerkt zich door de sfeer van toen te herbeleven in de moderne tijd met authentieke muziek en verklede vrijwilligers.

 

Een team met vrijwilligers is vanaf de vorige markt alweer druk bezig met het organiseren en allerlei ideeën te verzinnen om elke markt weer uniek en de moeite waard is om te bezoeken! 

 

Kom je ook een keertje langs?

rembrandtmarkt_sfeer.webp
rembrandtmarkt_sfeer.webp

Oude vs nieuwe website

De oorspronkelijke website van Rembrandtmarkt was ontwikkeld op een ander platform en miste esthetiek. Onze opdracht was om een kostenefficiënt alternatief te bieden waar standhouders zich digitaal kunnen aanmelden en kramen kunnen reserveren voor de markt. Hierdoor hoefde een vrijwilliger alleen nog maar de lijst bij te houden en af en toe een herinneringsmail te versturen naar alle standhouders. Met onze herontwikkeling is niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar ook de informatieve waarde voor bezoekers. Zo krijgt iedereen een betere indruk van de Rembrandtmarkt als een belangrijk evenement in Sint Annaparochie. De kostenbesparing van een derde is slechts een bonus ten opzichte van de aanzienlijk verbeterde functionaliteit en uitstraling van de website.

rembrandtmarkt_old.png
rembrandtmarkt_old.png
rembrandtmarkt_new-1.png
rembrandtmarkt_new-1.png

Nieuwe website

Rembrandtmarkt heeft een site die zelf bijgehouden kan worden met gebruik van het Amitix Sites platform. De content voor alle pagina's zijn in een handomdraai in elkaar te zetten en zodra de inschrijvingen beginnen kunnen de producten voor het reserveren van standplaatsen weer online. Het bestelproces is zeer eenvoudig en voor iedereen te begrijpen en is gekoppeld aan een betaalprovider waardoor bestellingen reserveringen automatisch binnenkomen.

 

Rembrandtmarkt gebruikt zelf verder geen bijzonder plugins waardoor de kosten laag zijn.