Amitix

Professionele website laten maken

Bij Amitix kun je de mooiste professionele websites laten maken. Van simpele websites voor je nieuwe startup tot zakelijke webapplicaties voor het inplannen en bijhouden van alle personeelsroosters binnen jouw bedrijf. Voor al je idee├źn kun je bij ons terecht!

Wij gaan graag met je in gesprek en geven advies over de mogelijkheden!

Website laten maken

Wat doen wij?

Wat wij doen, dat is een goede vraag! Wij doen namelijk heel veel. Maar voornamelijk bestaat dat uit de volgende punten op het gebied van web oplossingen:

We maken gerichte web oplossingen voor jou als klant

Dit betekent dat wij zo precies mogelijk jouw eisen en wensen realiseren.

Focus op kwaliteit

Wij willen een goed presterende website. Dit is erg belangrijk voor een hogere positie binnen zoekmachines zoals Google.

Gerichte oplossingen

Wij leveren geen kant en klare templates, maar ontwikkelen oplossingen geschikt voor jou! Mochten er later uitbreidingen nodig zijn, dan is dat veel eenvoudiger te regelen dan bij kant en klare oplossingen. Mocht je toch een kant en klare oplossing willen? Geen probleem, dat kunnen we regelen.

Uitgebreide website statistieken

Wij zijn momenteel bezig met uitgebreide statistieken overzichten, zodat je gemakkelijk inzich krijgt in de prestaties van jouw website.

Meer weten over hoe wij werken en hoe wij denken de beste weboplossing voor jou te realiseren?
Wat doen wij?
1/4

Website Plaatselijk Belang Sint Annaparochie

Vanuit het bestuur van Plaatselijk Belang Sint Annaparochie is gevraagd of Amitix een nieuwe website wilde maken met de eisen en wensen van de vereniging. Wij hebben deze gerealiseerd. Wil je meer weten over deze casus? Druk dan op de knop.

Bekijk hier deze casus
2/4

Stuur ons een mail

Laat een bericht achter